Vi hjälper till med
ansökan till kommunen

Vi är alla olika och många har inte som största intresse att fylla i papper och sköta kontakter med kommunen angående t.ex. avloppsbyte. Våra kunder älskar därför att vi hjälper till med pappersarbetet. Låt oss på Biovac ta hand om ansökningsprocessen och få tid över till roligare saker.

En del saker kan kännas lite krångliga när man ska byta ut sitt avlopp. Det är därför Biovac hjälper dig med allt som berör hela processen. Från ansökningshandlingarna till färdigt installerat avlopp. En av de saker som många kunder tycker är lite omständigt och skönt att få hjälp med är ansökan till kommunen.

Det går till så att du bokar ett kostnadsfritt hembesök för att vi ska få reda på just dina förutsättningar. Sedan kan vi hjälpa till att fylla i de handlingar som kommunen behöver för att kunna godkänna ditt val av avlopp. Det kan handla om flera sidor som ska fyllas i med kartangivelser m.m. Men du kan vara helt lugn. Vi kan detta och är din representant.

Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök och få professionell hjälp från början. Det lönar sig och du byter ditt avlopp en gång för alla


Boka hembesök här


MINIRENINGSVERK
BDT BIORENARE
ANSÖKAN TILL KOMMUNEN

Biovac utvecklar och bygger avlopps-
reningsverk sedan 1982. Vi är en av
marknadens största aktörer och våra
kunder är privatpersoner, samfälligheter
och kommuner. Med Biovac får man en
långsiktig lösning och erfaren partner
som erbjuder projektering, installation,
uppgradering, kundsupport och service.
Biovac Sverige AB
Kurödsvägen 9 • 451 55 Uddevalla
+46 522 130 00info@biovac.se