Gör det du är bäst på
tillsammans med Biovac

Bli återförsäljare för Biovac minireningsverk!

Biovac är miljövänliga minireningsverk som utvecklats och producerats i Norge i snart 40 år. Att sälja Biovac minireningsverk är mycket mer än att erbjuda en bra produkt. Det är ett tryggt helhetskoncept, där både du som säljare och köparen får all support ni behöver längs vägen.

Biovac är en av de ledande aktörerna på marknaden. I sortimentet finns flera modeller, var och en anpassade för olika förutsättningar. Några grävs ner, andra installeras ovan jord. De finns med kapacitet från ett hushåll till mer än  500 hushåll. Samtliga är gjorda för att klara vårt tuffa, nordiska klimat och har en hög driftsäkerhet.

Oavsett modell är principen för att rena avloppsvattnet alltid densamma: Det orenade vattnet syresätts vilket stimulerar tillväxten av bakterier och mikroorganismer. På så vis skapas en effektiv och miljövänlig reningsprocess. Tekniken kallas satsvis biologisk rening (SBR).

I Sverige representeras koncernen av Biovac Sverige AB. Här får du direkt säljstöd genom bland annat aktuella kundlistor för just ditt område. Och det finns alltid service och support nära till hands. Det gör att du kan fokusera på det du är bäst på.

1 + 6 = ?

Välkommen att höra av dig så kan vi berätta mer!

Martin Sanftleben
Försäljningsansvarig Minireningsverk

0522-130 15
martin.sanftleben@biovac.se